Vikten av bra hudvård

Måste man rengöra huden varje dag och använda ansiktskräm? Och är det så att man måste  använda produkter speciellt avsedda för ansiktet eller går det bra med vilken tvål och kräm som helst? Dessa frågor är det många som ställer sig. Att använda hudvårdsprodukter är inte fel och själv använder jag gärna Fitline Beautyline, som finns på https://fitline-beautyline.se/. Vad du använder för din hud, det beror på vad du själv vill att den ska se ut om 10, 20, 30 år. Det går så klart göra rent huden me duschtvål, men konsekvensen blir en hud som torkar ut. Det kan även leda till acne eller skör hud. 

Använd rätt produkter

Det är alltså viktigt att använda rätt produkter när du gör rent din hud, men det är även minst lika viktigt att använda sig av rätt sorts produkter sedan för att smörja in din hud. Det är bra att ta reda på vad du har för typ av hud med, då det finns allt från blandad hy, fet hy, torr hy och så vidare. Då är det lättare att hitta rätt sorts produkter för dig. 

Låt din hud vila ibland

Är du en person som gärna sminkar dig varje dag så ska du veta att det kan förstöra huden. Det är inte fel att låta ansiktet vara i fred ibland och gå osminkad. Det låter huden vila upp sig lite och det mår den så mycket bättre av.

 

3 Aug 2018