Släpp cigaretterna börja med el

Känner du igen bilden? Är det så här du brukar börja dagen? Med en kopp kaffe och cigg? Om du tittar efter är det ingen vanlig cigg som ryker. Det är en elektronisk cigg. Den ryker lika mycket, om inte mer än vanliga ciggar, men är inte lika farlig. I vanliga ciggar får du i dig nästan 4000 olika gifter, däribland kolmonoxid, tjära och arsenik. tyvärr vet inte folk vilka gifter de får i sig. Varför tror du det är så? Jag kan bara säga en sak; tobaksbolagen tjänar multum på att inte folk ska veta vad som ingår i vanliga cigaretter. Röker du en e-cigg, får du bara i dig nikotin och vattenånga. Det är konstigt att inte folk känner till det.

E-cigg ett bra alternativ

Enkelt sagt är e-ciggen ett mycket bättre alternativ till vanliga ciggar. Så enkelt är det. Så vad väntar du på? Gå in på EQCigs hemsida och beställ hem din e-cigg! Då du tar ett bloss på en vanlig cigg produceras en rök, som liknar vanlig brandrök. Tar du ett bloss på en e-cigg fungerar det som en vattenpipa. Har du testat det? Det är ett ofarligt sätt att "röka", men det som kommer ut är bara vattenånga. Att röka e-cigg känns som att röka dina vanliga ciggar men utan att få i dig de farliga ämnena som kolmonoxid och tjära, bland annat. Du får i dig nikotin, som du vill ha, men slipper de andra giftiga ämnena. Det bästa är ju att helt sluta röka, men ska du välja mellan e-cigg och vanliga ciggar, bör du välja de mer hälsosamma ciggarna. Det är mitt råd.

Konstigt att inte fler väljer e-cigg

Vet du var jag tror? Jag tror att de stora tobaksbolagen inte vill att vanliga människor ska sluta röka, och att det är därför det inte är särskilt tillgängligt med e-ciggar, där de borde vara det. Tänk dig så många människor som röker. Tänk om alla dem slutade. Tobaksbolagen skulle gå i graven. Så vem är det som ser till att folk inte slutar? Tänk själva så sätter du första spiken i tobaksbolagens grav!

15 Jul 2017