Må bra i solen

Något de allra flesta mår bra av, det är att resa utomlands och njuta av sol och värme. Det ger energi och glädje så att säga. En del som har vissa sjukdomar mår dessutom ännu bättre av att vistas i solen på detta sätt. Till exempel de som har ledvärk eller psoriasis med flera andra saker. Men även "vanliga" männskor mår ofta bra av detta. Det spelar ingen roll om man bor i ett hus på Mallorca, ett hotell i Thailand, eller en strandhydda i söderhavet. 

Alla har vi vår favoritplats

De allra flesta av oss som har rest ett par gånger, vi har hittat vår absoluta favoritplats i världen. Andra letar fortfarande efter den. Vad man har som favorit är ju helt olika. En del trivs att bo i ett hus på Mallorca, andra trivs att backpacka eller att öluffa. En del vill bara ligga på stranden och det ovsett land. 

Hitta din plats i världen

För att hitta din favoritplats i världen så är det inte fel att bege sig ut i den! Res så mycket som du kan, så mycket som plånboken tillåter och så mycket som du kan när det kommer till att ta ledigt då. Våga testa nya ställen, nya länder och så vidare. Då blir det snart så att du kommer att upptäcka att det finns en plats i världen där du trivs som allra bäst och där du mår som allra bäst!

12 Nov 2018