Jag vill inte röka, ändå står jag där med en cigg i handen

Jag vet inte hur många gånger jag har bestämt mig för att sluta röka, jag tror minsann det är lika enkelt som att besvara frågan "Hur långt är ett snöre?" Varje gång jag tidigare försökt så har det alltid slutat med att jag gått och köpt ett sista paket cigaretter för att jag varit arg, ledsen, stressad, glad och ja, skälen varierar men lik förbaskat så står jag där och puffar fast jag egentligen inte vill. 

Jag har bestämt mig!

Nu får det vara nog med rökningen, jag har hittat en sida på nätet som heter EQCigs.se som kan hjälpa mig. De säljer något som heter e-cigaretter och olika tillbehör till dem. Man kan beställa hem dem genom att skapa sig ett konto hos företaget och du kan köpa inte bara själva den elektroniska cigaretten utan också olika smaker, olika laddare och en liten ask att ha den i. Eller så beställer man ett paket. När jag först var online och letade efter hjälpmedel att sluta röka så hade jag stavat fel, jag skrev med ett s istället för ett c och hamnade på den norska sidan EQCigs istället men det gick lätt att byta land så det var ingen fara. 

Jag har beställt ett paket som heter Pro Kit och där får jag med allt jag behöver, en elektronisk cigarett som håller för över 1200 bloss, en vätska som innehåller pyttelite nikotin för att jag ska vänja mig av med det och en USB-kabel så jag kan ladda den i datorn. Nu väntar jag bara på leveransen så jag äntligen kan bli rökfri! 

17 Dec 2016