Bästa knepen för att skapa ditt eget hemma-spa

Ibland kan man må bra av att ta en dag för sig själv. Att åka på spa kan vara dyrt och ibland inte möjligt heller på grund av hur man mår annars. Då kan man skapa ett eget slags hemma-spa om man vill. Du kan testa bra produkter från denna sidan om du vill: fitline-beautyline.se. Tänk på att du värd att tas hand om. Du är det viktigaste du har. Så ta en dag där du verkligen tar hand om dig själv. 

Skapa ditt spa hemma

Du bör se till att försöka koppla bort verkligheten och var i nuet. Stäng av mobilen och sätt på avslappnad musik. Har du problem med att komma till ro så finns det många mindfullness- och avslappningsappar att ladda hem.

Se även till att skapa en harmonisk omgivning. Ta fram färska blommor, färsk frukt, tänd en massa ljus och doftljus och så vidare.

Tappa upp ett varmt bad och häll i en gott doftande badolja. Ligg i badet och försök bara att vara i nuet. Har du inget badkar så går det lika bra att ta en varm dusch.

Skrubba kroppen med en  kroppsskrubb som rensar kroppen från alla slaggprodukter och döda hudceller. Du kan göra en egen. 1 del olivolja, 2 delar socker och saften från en citron. 

Se även till att ta hand om andra delar av kroppen så som ansiktet, håret, fötterna, läpparna. Det finns flera bra produkter att köpa eller varför inte tillverka egna?

det för omständigt att göra en skrubb så går det bra att peela med en fuktad handduk också.

Fortsätt efter badet med att ta det lugnt och slappna av. Sätt inte på mobilen det första du gör. Sätt dig i soffan, läs en bra tidning och njut av bit mörk choklad och njut av att vara du.

 

 

23 Aug 2019