Balans inifrån och ut

Jag har väl aldrig varit en förespråkare av hets på något vis, tvärtom! Det ligger dock i min natur att hetsa. När jag strävar efter ett mål så vill jag se resultat direkt. Har inget tålamod alls. Jag ser tendenser hos mig själv som jag med min logik inte kan försvara, men som min inre drivkraft manar på och det kan ge rätt så grov ångest. Balans är förstås ledordet, men det är ju väldigt mycket lättare att säga än att finna.

Istället för gurka och Läkerol

Nu har jag bestämt mig för att finna hälsa och balans och jag tänkte börja med fysiken. Jag har inte tränat särskilt mycket i mina dagar, men ägnat desto fler åt att hetsbanta och svälta mig själv. Jag har i perioder levt på gurka och Läkerol och ja, det säger ju sig självt att det inte har gett några goda resultat i längden. 

Träna

Denna gång tänker jag dels gå promenader på daglig basis och dessutom gå till gymmet några gånger i veckan för att bli lite starkare. Kosten kompletterar jag med Fitline pulver som jag fått rekommenderat, med fokus på ett högt proteinintag. Det känns så mycket mer avancerat än att bara käka Läkerol och gurka, men det känns också som att jag investerar i självkärlek istället för självhat - och vad är egentligen viktigare än det?

Jag vill bli starkare och har alltid bara fokuserat på psyket, men nyckeln kanske ligger i att bli starkare fysiskt? Hålla igång och sådär? Som en framgångsrik och normal människa...

3 Sep 2017